Dokter Schoonmaak Organisatie

Dokter Schoonmaak Organisatie

Werkruimtes, publieksruimtes en woonruimtes... ze moeten schoon zijn, functioneel en prettig om te gebruiken. Sinds 1966 verzorgen we iedere vorm van schoonmaken voor vele honderden zakelijke en particuliere klanten. In Noord-Nederland en daarbuiten. Via de vier vestigingen van Dokter Schoonmaakorganisatie staan meer dan 700 goed opgeleide, vakbekwame en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

SPECIALISTISCHE REINIGING
Dit specialistische werk wordt vlekkeloos uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren medewerkers van Dokter Schoonmaakorganisatie BV. Wij garanderen een grondige aanpak en een nauwkeurige, gecontroleerde werkwijze zodat de gebouwen er van binnen en van buiten spic en span bijstaan. De werkzaamheden worden grondig en volgens zeer strenge milieu- en veiligheidsnormen uitgevoerd.


PARTICULIEREN
Laat ook uw huis schoonhouden door Dokter Schoonmaakorganisatie. Op een vaste dag, door steeds dezelfde schoonmakers en tegen een scherp tarief. Wat er allemaal wordt schoongemaakt, hoe vaak en hoe grondig hangt af van uw eigen wensen.

Schoon betekent voor een badkamer tenslotte iets anders dan voor een slaapkamer op zolder. Voor iedere ruimte stellen we in overleg met u vast hoe schoon die ruimte moet zijn. En als we weggaan, is uw hele huis fris.

4000 KRATTEN PER UUR
De krattenwasserij is speciaal ingericht voor het verwerken van kratten en fusten met een bodemafmeting volgens CBL-normen. Maximaal 2500 kratten per uur worden er grondig gereinigd en stof- en vetvrij gemaakt. De hoogte van de kratten is in principe vrij. De nieuwe krattenwasstraat is speciaal bedoeld voor het reinigen van kratten die gebruikt worden als oververpakking.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Dokter Schoonmaak Organisatie

  • Gevelreiniging
  • Reguliere schoonmaak
  • Vloeronderhoud

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De topschoonmaakbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dokter Schoonmaak Organisatie
Houtwal 29/C
8431EX Oosterwolde

+31 (0)516 521945

Deel deze pagina

Dokter+Schoonmaak+Organisatie img