Schoonmaakbedrijf De toekomst

Schoonmaakbedrijf De toekomst

Schoonmaakbedrijf "De Toekomst"

Zoals U wel zult weten? Schoon en schoon is twee. Dat kan menig hoofd interne dienst vertellen na inspectie van het gereinigde gebouw. Iedere schoonmaker is namelijk nog geen schoon-maker. Schoonmaakbedijf. "De toekomst" is dat wel.

De firma "de Toekomst" beschikt over geavanceerde apparatuur op verschillende schoonmaakgebieden en wat belangrijker is, hij heeft tevens de verantwoordelijke medewerk(st)ers die ervoor zorg dragen dat elk karwei, elke opdracht tot in de puntjes voor U geklaard worden.

DAAR STAAT SCHOONMAAKBERIJF "DE TOEKOMST" AL SINDS
2 MAART 1968 GARANT VOOR.


Geschiedenis
Joop en Irma de Vries begonnen op 12 maart 1968 met hun bedrijf in de regio Erica en Klazienaveen. De werkzaamheden werden eerst vanuit huis verricht. Ook na de verhuizing naar Coevorden, zo'n dertig jaar geleden, werd vanuit huis gewerkt. Ongeveer vijf jaar geleden namen 'De Toekomst' en CCD hun intrek aan de Modem 2A, het bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Hare.

Klantgericht
Irma en haar zoon Remco werken allereerst voor hun bestaande klanten. 'Zij moeten tevreden zijn. Uitbreiding van het klantenbestand is natuurlijk altijd welkom, maar dat moet niet ten koste gaan van de bestaande klanten. De huidige klanten moeten niet lijden onder het feit dat wij nieuwe klanten hebben', aldus Irma de Vries.

In overleg
'De Toekomst' werkt vooral voor bedrijven, winkels en instellingen. 'In overleg met de klant', vertelt Remco, 'wordt vastgesteld wat en hoe lang per keer moet worden schoongemaakt.' Bij een nieuwe klant gaan Irma en Remco eerst zelf aan het werk om te bekijken of de ingeschatte tijd klopt. Daarna zetten zij er medewerkers neer, werken een week samen en hebben zo de zaken goed voorbereid. 'Bovendien', aldus Irma de Vries, 'weten wij dan voor de toekomst precies hoe de locaties eruit zien.' Het werkgebied is Coevorden, Klazienaveen, Emmen en Meppel en alle plaatsen daar tussenin.

Groei
In zowel 'De Toekomst' als de CCD zit nog steeds toekomst: het bedrijf groeit en inmiddels zijn er bij 'De Toekomst' zo'n zestig medewerkers.

Koeriersbedrijf
Het koeriersbedrijf heeft de beschikking over drie auto's en een overdekte aanhanger voor vervoer in binnen- en buitenland, 24 uur per dag. De CCD beschikt over goed materiaal en heeft verantwoordelijke medewerkers die zorgen dat elke opdracht naar wens wordt uitgevoerd. Transporten tot 25 kg. zijn mogelijk

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De topschoonmaakbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Schoonmaakbedrijf De toekomst
Modem 14
7741MJ Coevorden

+31 (0)524 513753

Deel deze pagina

Schoonmaakbedrijf+De+toekomst img