Ster Multidiensten

Ster Multidiensten

Welkom op de webpagina van Ster Multidiensten op topschoonmaakbedrijf.nl - de beste schoonmaakbedrijven website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding chris

  1 

Aantal jaren geleden was ik klant bij hen en heb het toen opgezegd i.v.m. dat ik niet tevreden was over het werk. Vorige week opnieuw geprobeerd, toen hij weer weg was zag ik een hoop randen die niet schoon waren en ook de achterdeur die slecht was schoongemaakt. Dus meteen een melding van gemaakt en een paar dagen later kwamen ze aan de deur om geld te innen. Dus gaf ik aan dat ik een klacht had ingediend, maar daar wist hij niks vanaaf. Inmiddels is 1 week voorbij en nog steeds geen reactie van ze. Reminder verstuurd, geen reactie. Dit is blijkbaar hun "klanttevredenheid". Voor diegene die wel de "dienst" afnemen veel succes, ik ben er in ieder geval klaar mee.

4 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding boot
boot
9 maanden geleden
Ook een akelige ervaring! ze zijn geweest was niet tevreden over hun diensten die ze allemaal beloofd hadden. En dus bedankt en niet betaald. Zie ik een maand later weer een kaartje in mijn brievenbus of ik wel even wil betalen omdat ze weer langs zijn geweest gezegd dat ik ze de vorig keer heb gezegd dat ik geen gebruik van hun diensten wil maken gaan ze in eens dreigen met het incasso bureau. En ik zou ze niet gesproken hebben , Helaas voor de man, hij zei dingen die ik gezegd had toen ik een klacht in diende. Dus gewoon de brutaliteit die mij dwars zit niet zo zeer dat ik zou moeten betalen.
Beantwoorden  • 
Ik vergat overigens te vermelden dat degene die de ramen waste bij mijn buren een andere persoon was als degene die bij mijn deur op de stoep stond, hij verdedigde zijn collega, hij zei dat mijn buren op zijn lijstje stond en ik ook. Mijn glazenwasser is STER glazenwasserij en schoonmaakbedrijven, die ik op hun 06 nummer niet kon bereiken.
Beantwoorden  • 
Vandaag maandag 16 maart 2020 zag ik bij mijn buren een glazenwasser die daar eerst alle ramen schoonmaakte, toen hij klaar was, inspecteerde hij de voordeur en daarna een open kiepraam bij de keuken toen zag hij mij en ging hij weg.
Hij kwam na een tijdje bij mij langs en ik vertelde hem dat ik vond dat hij een verdachte indruk op mij maakte,hij deed net of hij mij niet begreep en dat hij bij mij ook de ramen moest wassen wat hij overigens niet heeft gedaan, hij heeft zijn ladder gepakt en is weggegaan. Normaal gesproken heeft mijn glazenwasserbedrijf een lange stok met water en hoeven zij niet meer op een ladder te staan. Ik vind het jammer dat ik via deze weg geen klacht in kan dienen, nu dus langs deze weg
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding anoniem
Anoniem
1 jaar geleden
Dit bedrijf is zo slecht bereikbaar, ik heb net als Chris een klacht ingediend maar ze geven niet thuis. Pas op mensen met dit bedrijf, je komt er niet meer vanaf!!
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding michel
Michel
4 jaar geleden
Nee, Nee sticker op de deur, geen reclame of huis-aan-huisbladen. Toch reclame van hun in de bus. Beetje jammer...
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De topschoonmaakbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ster Multidiensten
Gele Ring 64
1567GH Assendelft

+31 (0)6 21672823

Links

Website
-

Deel deze pagina

Ster+Multidiensten img