Temco Euroclean Services Amersfoort

Temco Euroclean Services Amersfoort

Temco Euroclean Services maakt deel uit van de Temco Service Industries Inc. Group. Deze werd opgestart in 1917 in New York en heeft zich gespecialiseerd in schoonmaak en Facility Services. Temco behaalt een totaal omzet van 400 miljoen $ en telt ongeveer 10.000 medewerkers. Temco is één van de belangrijkste schoonmaakbedrijven van New York.

Temco Euroclean vormt, samen met haar zusters in België, het Groothertogdom Luxemburg en Engeland een stevig team als de Temco Europe Group, gevestigd in 1971. Deze groep wordt in België versterkt door BIK (uitzendkantoor), Distincto (H.R. solutions), Best (Host and hostesses Promo & Sampling Field and Marketing) en Temco Facility Services (Facilitaire diensten).Met een totaal omzet van meer dan 150 miljoen euro en ongeveer 5.000 medewerkers is Temco Europe een speler van formaat.

Temco Euroclean Services is sinds 1976 actief in Nederland en staat met meer dan 1.000 medewerkers in de Top 15 van de schoonmaakbedrijven van Nederland. De totale omzet van ongeveer 22 miljoen euro is o.a. het resultaat van schoonmaakcontracten bij defensie, politie, vele projecten zoals het AMC ziekenhuis, Ikea, Imtech, Achmea en vele kantoorpanden, winkels en industriële objecten. Temco Euroclean is lid van de OSB en is in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat, ISO 14001:2004 certificaat alsook het VCA**-2008/5.1 certificaat.

Temco Euroclean heeft 4 regio kantoren in Nederland, in Amersfoort, Eindhoven, Rotterdam en Breda. Elk filiaal werkt met zijn eigen personeelsadministratie en klantencontact, en de knowhow wordt nationaal gecoördineerd. Ons doel is om geografisch gezien dicht bij onze klanten te zijn om zo sneller op hun verwachtingen te kunnen inspelen.

Er is ook nog een afdeling Facility Services.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Temco Euroclean Services Amersfoort

  • Reguliere schoonmaak
  • Vloeronderhoud

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De topschoonmaakbedrijf.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Temco Euroclean Services Amersfoort
Spacelab 49
3824MR Amersfoort

+31 (0)33 4328869

Deel deze pagina

Temco+Euroclean+Services+Amersfoort img